Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

329 - Τα παιδιά της Παναγίας

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου (Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους). http://leipsanothiki.blogspot.be/
Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου (Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους).

Κατὰ τὴν πίστιν ὑμῶν γενηθήτω ὑμῖν (Ματθ., 9, 29).

Το 2011 εκατομμύρια Ρώσων ετίμησαν και προσκύνησαν την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και βρισκόταν τότε στη Ρωσία σε ιερά περιοδεία. Πολλοί από αυτούς, άνδρες και γυναίκες, παρακάλεσαν με θέρμη την Παναγία να τους χαρίσει ένα παιδί, επειδή λόγω διαφόρων ιατρικών προβλημάτων ή στειρότητας δεν μπορούσαν να τεκνοποιήσουν.
  
 
Το εξώφυλλο του ντοκιμαντέρ του Аркадий Мамонтов με τα μεθεόρτια της επίσκεψης της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στη Ρωσία. http://leipsanothiki.blogspot.be/
Το εξώφυλλο του ντοκιμαντέρ του Аркадий Мамонтов με τα μεθεόρτια της επίσκεψης της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στη Ρωσία.

Το 2013 ο δημοσιογράφος Аркадий Мамонтов γύρισε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Пояс Богородицы. Послесловие" (Η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου. Επίλογος) στο οποίο συγκέντρωσε μαρτυρίες νέων γονέων που κατάφεραν να τεκνοποιήσουν με τη χάρη της υπερθαυματουργής γονοποιούσας Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου. Στο ντοκιμαντέρ αυτό (που μπορείτε να δείτε παρακάτω) μετά από μία εισαγωγή σχετικά με την ιερά περιοδεία της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στη Ρωσία παρακολουθούμε Ρώσους από διάφορες πόλεις της Ρωσίας κρατώντας μικρά παιδιά να διηγούνται το πρόβλημά τους και το θαύμα που επιτέλεσε σε αυτούς η Παναγία. Για πολλούς ανθρώπους το να αγγίξουν την Τίμια Ζώνη της Παναγίας ήταν η μόνη τους ελπίδα να γίνουν γονείς.

Δείτε το ντοκιμαντέρ παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...